Den nya hemsidan är igång!

Nu är den nya hemsidan invigd och uppstartad!

Den kommer på många sätt vara lik den här hemsidan, men kommer även skilja sig lite grann. Det finns några olika anledningar till att jag har valt att starta upp en ny blogg. En av anledningarna är att jag känner mig redo att ta nästa steg och lära mig mer om hemsidor och webbdesign. Nu har jag inte hunnit kolla jätte mycket på hur det funkar, jag har haft fullt upp med att förstå hur en domän och webbhotell fungerar…

Med ett eget webbhotell kan en få så mycket mer friheter, och jag är redo att ta det där steget ut och se vad det är för friheter och möjligheter jag nu har skaffat mig. Jag har redan sett att det kan vara svårt, och att saker och ting inte löser sig självt, som det gör när en har en blogg på wordpress.

Den nya bloggen kommer också skilja sig lite grann i vad jag tar upp för teman, på den här bloggen har jag skrivit om vad som helst, det har vart gött samtidigt som det allt som oftast har vart svårt att veta vad jag skall skriva om över huvud taget… På den nya hemsidan har jag ett tydligare fokus mot textilt hantverk och samhället.

Tidigare har jag känt att jag kanske inte borde prata om samhällsfrågor alls, men med tanke på vad som händer i samhället, och min utbildning till socionom kan jag inte blunda för det. Det har blivit allt viktigare för mig att prata om dessa saker.

Så jag tog helt enkelt min chans, att utvecklas med min blogg och samtidigt göra om den lite grann.

Jag hoppas ni följer med mig över till den nya hemsidan! =)

Klicka här för att komma dit!

 

 

Annonser

Författare: Garnmumriken

Hallå! Välkommen till min blogg! Just nu pluggar jag en Textilkurs på Universitetet i Umeå så min blogg kommer med stor sannolikhet handla en del om den, vad vi gör där, framsteg och bakslag. I vanliga fall (om en kan säga så) handlar bloggen mer om garn och stickning, men visst är det kul när en får bredda perspektiven! jag önskar dig trevlig och nördig läsning!

7 thoughts on “Den nya hemsidan är igång!”

      1. haha ja det är frågan… För mig funkar det att söka på garnmumriken.se Men det kanske kan bero på att jag är admin, och att jag kan se sidan även om den ligger nere… haha ja, jag får se om jag kan hitta någon lösning.

        Gilla

  1. Var nog tillfällig hicka. Gick in i webbläsaren och då hittade den sidan utan problem. Tillbaka i wordpress appen testade jag länken igen och nu var det inga problem 😝

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s